INFORMAȚII LIVRARE

Metode de livrare

Ne dorim ca produsele alese să ajungă la dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil și cu costuri cât mai reduse!

Astfel, comenzile sunt expediate către dumneavoastră prin firma de curierat Fancourier.

Termen de livrare

Comanda dumneavoastră va fi livrată prin firma de curierat Fancourier. Timpul de livrare este între 1-3 zile lucrătoare în intervalul orar 9:00-17:00, iar plata pentru comandă inclusiv taxele de transport, va fi facută către curier la momentul primirii comenzii. Indisponibilitatea atât la adresă cât și telefonică pentru recepția comenzii poate duce la modificarea și întârzierea timpului de livrare. În eventualitatea unei intârzieri a companiei de curierat în livrarea comenzii, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru soluționarea oricărei probleme la adresa de e-mail shop@babydollfashion.ro sau 0757512656.

În cazul unor evenimente neprevăzute și care nu țin de modul de desfășurare al activitații Wuba Store, aceasta este exonerată de orice tip de raspundere în cazul imposibilității livrării comenzii.

Wuba Store își păstrează dreptul de proprietate asupra produselor, până la momentul achitării integrale a prețului acestora. Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator și client după ce bunurile au fost livrate vor fi achitate de cumpărător.

Costuri de transport

Costurile de transport sunt suportate de către client pentru comenzile sub 200 RON și pentru toate cererile de înlocuire a produselor sau de returnare a acestora. Pentru comenzile ce ating sau depășesc valoarea de 200 RON, costurile de transport vor fi suportate de către Vânzător.

  • În cazul livrărilor prin Fancourier la adresele ce se află în zona de acoperire a acestora, costul transportului este 19 RON.
  • În cazul livrărilor prin Fancourier la adresele ce se află in afara zonei de acoperire a acestora, costul transportului este de 24 RON (se adaugă o taxă suplimentară de transport de 5 RON).
  • În cazul înlocuirii produselor comandate cu altele(altă mărime, altă culoare sau alt model), costul transportului de 19 RON în zona de acoperire FAN, respectiv 24 RON în afara zonei de acoperire FAN este suportat de către Cumpărător.
  • În cazul în care optați pentru livrare cu verificare(deschidere colet), costul transportului este 29 RON în zona de acoperire Fancourier, respectiv 34 RON în afara zonei de acoperire FAN.

În cazul comenzilor ce ating sau depășesc suma de 200 RON, costurile de transport vor fi suportate de către Babydoll Fashion. *Promotia nu este valabila in perioada de Black Friday.

Verificarea statusului coletului

Vă punem la dispoziție posibilitatea urmăririi coletului expediat către dumneavoastră, pentru comenzile expediate prin Fancourier. În cazul in care doriți să verificați statusul trimiterii, vă rugăm să contactați echipa noastră la adresa de e-mail shop@babydollfashion.ro sau numărul de telefon 0757512656 și să solicitați nr. AWB aferent comenzii dumneavoastră.

Puteți urmări expediția introducand nr. AWB aici sau sunând la numărul de telefon 0219336.

Am primit produsul avariat în urma transportului, cum procedez?

În eventualitatea în care atât coletul cât și produsul prezintă avarii survenite în urma modului de manipulare și transport, vă rugăm să contactați echipa Babydoll Fashion pentru a ne informa cu privire la acest lucru. Ne rezervăm dreptul de a solicita imagini și informații doveditoare cu privire la modul de avariere al produsului.

În cazul constatării avariei survenite în urma transportului, produsul va fi înlocuit. Înlocuirea produsului nu va atrage după sine nici un cost suplimentar pentru cumpărător.

AVEȚI NEVOIE DE INFORMAȚII SUPLIMENTARE? CONTACTAȚI-NE!

CONTACT

No products in the cart.