Comanda de minim 299 RON si primesti TRANSPORT GRATUIT - Poti returna oricand timp de 14 zile

Shipping Information

[vc_row css=”.vc_custom_1446889335013{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

INFORMAȚII LIVRARE

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_accordion][vc_accordion_tab title=”Metode de livrare”][vc_column_text]Ne dorim ca produsele alese să ajungă la dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil și cu costuri cât mai reduse.

Astfel, comenzile sunt expediate către dumneavoastră prin firma de curierat Fancourier, iar costul de transport este 19 RON, dar dacă sunteți în afara ariei FAN, se percepe o taxă suplimentară de 5 RON, costul final de transport fiind 24 RON. Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 RON. [/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Termen de livrare “][vc_column_text]Comanda dumneavoastră va fi livrată prin firma de curierat Fancourier.

În cazul livrărilor prin Fancourier, timpul de livrare este între 1-3 zile lucrătoare în intervalul orar 9:00-17:00, iar plata pentru comandă inclusiv taxele de transport, va fi facută către curier la momentul primirii comenzii. Indisponibilitatea atât la adresă cât și telefonică pentru recepția comenzii poate duce la modificarea și întârzierea timpului de livrare. În eventualitatea unei intârzieri a companiei de curierat în livrarea comenzii, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru soluționarea oricărei probleme la adresa de e-mail shop@babydollfashion.ro sau 0757512656.

În cazul unor evenimente neprevăzute și care nu țin de modul de desfășurare al activitații Wuba Store, aceasta este exonerată de orice tip de raspundere în cazul imposibilității livrării comenzii.

Wuba Store își păstrează dreptul de proprietate asupra produselor, până la momentul achitării integrale a prețului acestora. Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator și client după ce bunurile au fost livrate vor fi achitate de cumpărător.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Costuri de transport”][vc_column_text]Costurile de transport sunt suportate de către client și depind de metoda de livrare aleasă.

  • În cazul livrărilor prin Fancourier la adresele ce se află în zona de acoperire a acestora, costul transportului este 19 RON.
  • În cazul livrărilor prin Fancourier la adresele ce se află in afara zonei de acoperire a acestora, costul transportului este de 24 RON.
  • În cazul înlocuirii produsului cu altul(altă mărime, altă culoare, alt model), costul transportului este același 19 RON, respectiv 24 RON în afara ariei Fancourier.

Costurile de transport sunt fixe și se aplică comenzilor cu valoare de până la 200 RON. În cazul comenzilor ce ating sau depășesc suma de 200 RON, costurile de transport vor fi suportate de către Babydoll Fashion. *Promotia nu este valabila in perioada de Black Friday.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Verificarea statusului coletului”][vc_column_text]Vă punem la dispoziție posibilitatea urmăririi coletului expediat către dumneavoastră, pentru comenzile expediate prin Fancourier. În cazul in care doriți să verificați statusul trimiterii, vă rugăm să contactați echipa noastră la adresa de e-mail shop@babydollfashion.ro sau numărul de telefon 0757512656 și să solicitați nr. AWB aferent comenzii dumneavoastră.

Puteți urmări expediția introducand nr. AWB aici sau sunând la numărul de telefon 0219336.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Am primit produsul avariat în urma transportului, cum procedez?”][vc_column_text]În eventualitatea în care atât coletul cât și produsul prezintă avarii survenite în urma modului de manipulare și transport, vă rugăm să contactați echipa Babydoll Fashion pentru a ne informa cu privire la acest lucru. Ne rezervăm dreptul de a solicita imagini și informații doveditoare cu privire la modul de avariere al produsului.

În cazul constatării avariei survenite în urma transportului, produsul va fi înlocuit. Înlocuirea produsului nu va atrage după sine nici un cost suplimentar pentru cumpărător.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1508341379110{margin-bottom: 50px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”]

AVEȚI NEVOIE DE INFORMAȚII SUPLIMENTARE? CONTACTAȚI-NE!

CONTACT

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]